Bil%252Bv%252Bstoreb%2525C3%2525A6lt.jpg

Hvem er FiberLAN?

FiberLAN er en el-, netværks- og kommunikationsvirksomhed

FiberLAN er aut. El-installatør.

Vi installerer fibernet og PDS til datakommunikation. Vi er stærke inden for netværkskabling og fiber, og vi er certificerede inden for mange forskellige fiber og PDS kablingstyper.

 

Døgnvagt

Hvis du har et akut nedbrud eller skade på din el- eller netværks-forbindelse, kan du ringe til os døgnet rundt.

(+45) 70 23 09 03


 
_20A5436.jpg

Om os

FiberLAN er specialister inden for netværk, fiber, kommunikation, AV, videoovervågning og EL. Vi udvikler os løbende sammen med vores kunder og er leveringsdygtige i løsninger til erhverv, såvel som til private og det offentlige.

Vores erklærede mål er at levere kvalitet ned til mindste detalje og skræddersy løsninger som er tilpasset kunden.

Kunden i fokus

FiberLAN dækker hele landet og leverer kundetilpassede løsninger. Vi er hele tiden i tæt dialog med virksomhederne. Vi arbejder for bl.a. banker, kommuner, skoler, vindmølleindustrien og elforsyningsselskaber.

Det siger vores kunder:

logo+sydbank.jpg

Verner Nielsen, Sydbank Bygningsafdeling

“FiberLANs folk har ganske enkelt den rette indstilling. De tænker selv, og de er aldrig bange for at yde den ekstra indsats, der gør, at tingene bliver løst smidigt og effektivt. Og så forlader de aldrig en opgave, før det hele fungerer.”

Svendborg Kommune.png

David Møller, Svendborg Kommune IT

“Med 80 større lokationer i kommunen som fx rådhuset, socialcentre, børnehaver og plejehjem samt en lang række mindre enheder, er det afgørende, at der er styr på logistikken og planlægningen, når der skal trækkes kabler og etableres trådløse netværk. Det ændrer sig hele tiden, hvor mange brugere, der er de enkelte steder, og hvor de skal sidde.
Alt det tager FiberLAN højde for, når de løser opgaver for os.”

Coop-logo.png

Lars Zschau, Teknikkonsulent

“De har overblikket, de er vant til store projekter og de har 100 procent styr på registreringen. Samarbejdet med FiberLAN kører på skinner. Alle ved, hvilke opgaver der skal udføres hvor og hvornår, og registreringsarbejdet og det geografiske overblik fungerer upåklageligt.”

Energinet_logo.jpg

Brian Rønnov, Energinet.dk seniortekniker

“Energinet.dk er eksperter i at udbygge og vedligeholde el- og gasforsyningen I Danmark. FiberLAN er eksperter på installation og udrulning af fiber, og de ligger inde med en omfattende viden om de tekniske udfordringer, der er forbundet med fiber. Derfor har vi allieret os med folkene fra Odense, når vi udbygger og vedligeholder det danske el-system.”

EnergiFyn.png

Allan Larsen, Teknisk chef

"Vi har et godt samarbejde med FiberLan A/S og det har vi haft i mere end 10 år. De har en god evne til at tilpasse deres organisation efter os, for at løse de udfordringer, der måtte være. Fleksibilitet kombineret med høj kvalitet og service medvirker til, at vi føler os trygge ved FiberLan A/S, samt deres strukturerede måde at arbejde på, med klare processer og beskrivelser. Dette er med til at gøre vores projekter mere effektive og lønsomme. FiberLan A/S er altid parat med gode råd og sparring, hvilket er vigtigt for os, da vi sætter en ære i at følge med tiden og derfor er det vigtigt for os med stabile og professionelle samarbejdspartnere!"