Udtalelser

Stor opmærksomhed på opmærkning

 

Opmærkning af kabler og ledninger er den sidste finish, når en edb-opgave eller en fiber-opgave er afsluttet. Hos FiberLAN får opmærkningen stor opmærksomhed, lyder det fra Faaborg-Midtfyn Kommune, som har arbejdet sammen med FiberLAN-folkene i næsten 30 år.

Læs mere

Om at yde lidt ekstra

- Da en af vores filialer på et tidspunkt skulle flytte i nye lokaler, stod FiberLAN selvfølgelig for al koordinering vedrørende netværket, dvs. oprydning i de eksisterende kabelinstallationer, installation af ny tele- og dataopkobling osv. Da det hele var ordnet, og de nye lokaler stod klar til indflytning med skriveborde, arbejdsstationer, reoler osv., manglede der bare at blive hængt et billede op. Det klarede FIberLAN også.

Læs mere

Det skal være i orden - og se pænt ud

- "Ordentligt og omhyggeligt.” Det er de ord, der først falder ind, når installationsmester Erik Nielsen skal beskrive samarbejdet med FiberLAN.

Læs mere

Landsdækkende overblik og online projektstyring

- De har overblikket, de er vant til store projekter og de har 100 procent styr på registreringen”. Sådan siger energi- og teknikkonsulent hos detailkæden Coop Danmark, Lars Zschau, om FiberLAN, som han har arbejdet sammen med siden 2010.

Læs mere

Fiber til lands, til vands og i luften

- Når de to udsendte FiberLAN-medarbejdere ankommer til deres arbejdsopgaver for den selvstændige offentlige virksomhed Energinet.dk, sker det ofte med skib. Siden 2011 har de nemlig været med til at sikre, at strømmen fra nogle af landets havmøllerparker bliver ledt ind i elnettet på land – heriblandt den kommende havmøllepark Horns Rev 3 i Nordsøen ud for Blåvandshuk.

Læs mere

Intelligent detektorløsning i stedet for detektivarbejde

 

Hvert døgn kører over 3.000 tog på kryds og tværs af Danmark. Det kræver konstant vedligeholdelse af jernbanenettet, og dén opgave står Banedanmark for. Vedligeholdelsesopgaven inkluderer også tilsyn med de ca. 1.200 fiberbrønde, der ligger langs jernbanen. Brøndene skal efterses med jævne mellemrum, og det kan ofte være noget af et detektivarbejde at lokalisere en brønd, eftersom de kan ligge godt gemt mellem træer, buske og skærver på banestrækningerne.

Læs mere

Gode til at tænke selv - og gode til at tænke for kunden

 

Samarbejdspartnere, der er gode til at tænke selv - og gode til at tænke for kunden. Det er alfa og omega for Svendborg Kommune, når der outsources til eksterne leverandører.

Læs mere