Totalløsninger

- en løsning, der giver stor sammenhæng. Vi er specialister i totalentrepriser på fiber, PDS og netværk. Vi er vant til at koordinere mellem mange parter og styrer alt fra projektering, gravning og fiberblæsning til den endelige test.

Ved en totalentreprise varetages hele processen af én tovholder – lige fra projektering, etablering og montering til den endelige test og dokumentation. Totalentreprisen sikrer, at der bliver taget højde for alle detaljer, at den nyeste viden bliver bragt i spil, og at alle samarbejdspartnere løbende bliver informeret. Dermed undgås fordyrende mellemled, og der sker ikke ærgerlige kommunikationsfejl mellem mange forskellige leverandører. Kunden bliver løbende inddraget - især når der skal træffes beslutninger, der kan påvirke virksomhedens arbejdsgange. På den måde sker der ingen misforståelser, og der sikres maksimal oppetid på netværket.

En landsdækkende totalløsning - døgnet rundt

FiberLAN har igennem 10 år været med til at sikre, at netværket i Sydbanks over 100 filialer landet over fungerer optimalt. Døgnet rundt. Samarbejdet er en totalløsning, der blandt andet omfatter en it-serviceaftale for alle filialer, dvs. koordinering ved flytning, kabling, tele- og dataopkobling af eksisterende og nye arbejdsstationer, oprydning i kabelinstallationer og installation og test af f.eks. pengeautomater, overvågningssystemer og kasselinjer.

 

FiberLAN har specialiseret sig i totalentrepriser på fiberopgaver og PDS-løsninger til det offentlige og private erhvervsliv – lige fra projektering, gravning og fiberblæsning til den endelige tilslutning inde og ude, så kabelforbindelsen er klar til brug, når projektet afleveres.

Vi er vant til at koordinere mellem mange samarbejdspartnere og er uafhængige af hardwareleverandører og andre underleverandører. Vi vælger de produkter, der passer bedst til den konkrete opgave – og den enkelte kunde. Vi har været i branchen i mange år og har en lang række stabile samarbejdspartnere, som vi kan inddrage undervejs. I hele processen lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog med vores kunder, så vi sikrer, at løsningen er optimal, stabil og fremtidssikret.

Ud over totalentrepriser udfører vi generel og løbende vedligeholdelse af netværk på alle installationer, herunder fiberinstallationer mm. Vi har stor erfaring med udvidelse af netværk, kabling, data og teleopkobling af eksisterende og nye arbejdsstationer, ligesom vi står for projektering af serverrum og etablering af nødgeneratorer og UPS-anlæg, dvs. batterianlæg, der indsættes mellem den offentlige forsyning og selve installationen.