PDS installationer

 - en løsning, der giver stor sikkerhed. Vi er specialister i PDS og kan håndtere alt fra blot et enkelt udtag og op til 6.000 udtag. Vi tester altid installationerne grundigt og leverer naturligvis al nødvendig dokumentation.

PDS (Premises Distribution System) er et netværk, der forbinder alle pc'er og andet dataudstyr såsom telefoner, radio, tv mv. via et centralt krydsfelt, hvorfra alle de enkelte væg-udtag udgår. Det er en fleksibel IT-løsning, der hurtigt og nemt kan tilpasses nye behov, og som følger internationale standarder. PDS-systemet kan overføre alle nuværende og forventede fremtidige kommunikationsstandarder, og ændringer af installationen kan foretages enkelt og hurtigt.

 

Fra et enkelt og op til 6.000 udtag

FiberLAN har specialiseret sig i PDS installation og udfører løbende PDS-netværk fra helt ned til et enkelt og op til 6.000 udtag.

 

Gennem vores arbejde med alle typer netværk råder vi over en række testinstrumenter, der gør, at vi altid kan levere et gennemtestet netværk inden for alle standarder, og naturligvis leverer vi også den nødvendige dokumentation. Desuden udfører vi totalløsninger inden for kabling, hvor PDS kan indgå som en del af totalløsningen sammen med tele- og lyslederkabler.