Software

- en løsning, der giver stort overblik. Vi er specialister i IT-systemer til projektstyring og planlægning – baseret på vores erfaringer med at styre forskellige arbejdsgrupper, på forskellige destinationer og forskellige tidspunkter.

Med software-programmer, der er specialudviklet til arbejdsgrupper, der arbejder på flere opgaver og flere lokationer, bliver det lettere at bevare overblikket og holde øje med logistikken – og dermed styre omkostningerne.

Software-systemerne FiWeb, Tools og IntelliFinder er vores egenudviklede IT-systemer til projektstyring, planlægning, lokalisering og omkostningsstyrring. Alle tre systemer er designet ud fra vores egne erfaringer gennem mange år om, hvordan arbejdet mellem forskellige arbejdsgrupper på forskellige destinationer og forskellige tidspunkter bedst tilrettelægges.

1200 butikker besøgt på 4 måneder

FiberLAN gjorde bl.a. brug af projektstyringssystemet FiWeb, da der i 1.200 Coop Danmark-butikker skulle monteret eller registreres mere end 6.000 energimålere – i løbet af blot fire måneder.

 

FiberLAN har specialiseret sig i udviklingen af software, der gør projektstyring, planlægning, lokalisering og omkostningsstyring lettere.

Se her hvem der bl.a bruger vores software.

188x107-ff 188x107-banedanmark       

 

IFID Logo 300

IntelliFinder ID

– et enkelt og pædagogisk lokaliseringsredskab, der giver et konstant og opdateret overblik over diverse installationer. Alle installationer er kortlagt, og alle data er tastet ind med GPS koordinater, så de enkelte installationer let kan findes. Via iPhone's/iPad's kan teknikere og montører på stedet indtaste de nødvendige oplysninger, tilføje fotos og føre logbog.

Se video om IntelliFinder ID nederst på denne side.

 

FiWeb Logo 300

FiWeb ID

- et intuitivt planlægningsredskab, der giver medarbejdere og ledelse mulighed for at planlægge både korte og langvarige arbejdsperioder og bevare overblikket over en opgave eller et projekt. FiWeb gør det let at håndtere kompleksiteten i store projekter i forhold til estimering, planlægning, omkostningsstyring, ressourcetildeling, kommunikation, kvalitetsstyring og dokumentation.

Tools Logo 300

Tools ID

–et onlineprogram som holder styr på din virksomheds værktøj. Hvem har hvilke værktøjet? Hvem havde værktøjet sidst?

Se video om Tools ID nederst på denne side.

 


IntelliFinder ID præsentationsvideo


Tools ID præsentationsvideo