Fiber installationer

- en løsning, der giver stor hastighed. Vi er specialister i splidsning og blæsning af fiber- og mikrokabler. Vi udarbejder de overordnede planer og foretager selv det konkrete arbejde – også etableringen af trådløse netværk.

Fiberoptiske kabler er enestående inden for sikker datatransmission. Kablerne består af tynde glastråde, der ikke nedbrydes af elektroniske signaler, og som derfor er modstandsdygtige overfor f.eks. lynnedslag eller elektronisk støj. Fiberkablerne blæses ind i underjordiske rør, som er lagt ud til den private bolig eller til arbejdspladsen. Med en specieldesignet trykluftpistol kan kablerne blæses op til 2 km inde i rørene, og undervejs samles, dvs. splidses, de. Hvis kapaciteten på et tidspunkt skal udvides, kan der blæses nye eller ekstra fiber ind i de eksisterende rør.

840 lejligheder i Svendborg

FiberLAN har bl.a. leveret fiber-kabling til 840 lejligheder i en beboelsesejendom i Svendborg, og sørgede i den forbindelse også for, at der blev skrevet informationsbreve til samtlige beboere – på syv sprog!

 

FiberLAN har specialiseret sig i fiber og i splidsning og blæsning. Vi har mange års erfaring med fiberkabler og mange års erfaring med at udarbejde blæse- og splidseplaner for både erhvervslivet og for private kunder. Vi foretager selv den konkrete splidsning og fiberkabling med specialindrettet udstyr og biler, så vi kan stå i læ for vind og vejr og udføre det detaljerede arbejde.

Når fibrene er lagt, etablerer vi også det trådløse netværk til arbejdspladsen eller til hjemmet, og vi tester naturligvis, at det hele virker, ligesom vi leverer al lovpligtig dokumentation på opgaven. FiberLAN er certificeret inden for Ericsson (Ribbonet og Mikronet) og Emtelle (Fibreflow).