Kompetencer

Vi har været med fra starten...

Fremtidens datamotorvej bliver skabt af lyslederteknologi - og af os. Vi har været med helt fra starten, da verden begyndte at tale om fiber og lysledere, og vi har altid beskæftiget os med installationer og kabling. Først i form af traditionelle elinstallationer og kobberkabler og sidenhen med den nye lyslederteknologi, fiberkabler, mikrokabler og m.m.

Vi leverer godt håndværk og nyeste teknik

I daglig tale kommer lyslederteknologi ofte til at handle om teknik og isenkram. Men i virkeligheden handler det langt mere om håndværk. Om præcision og om omhyggelighed. Når knap 300 tynde glasfibre skal smeltes sammen med 300 andre tynde glasfibre, er det ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Det skal pakkes og sammensættes ordentligt. Det skal splidses korrekt. Hvis ikke alle samlinger er forbundet rigtigt i den rigtige boks, bliver datamotorvejen ujævn, og trafikken kører dårligt.

Kun det bedste er godt nok

Vi leverer godt håndværk og stor faglig viden, og vi udvælger de rette komponenter. Vi er ikke afhængige af bestemte leverandører eller bestemte softwareprodukter, men udvælger lige præcis det produkt, der passer til opgaven – og til kunden.

 

Fiber installationer

- en løsning, der giver stor hastighed. Vi er specialister i splidsning og blæsning af fiber- og mikrokabler. Vi udarbejder de overordnede planer og foretager selv det konkrete arbejde – også etableringen af trådløse netværk.

Læs mere

PDS installationer

 - en løsning, der giver stor sikkerhed. Vi er specialister i PDS og kan håndtere alt fra blot et enkelt udtag og op til 6.000 udtag. Vi tester altid installationerne grundigt og leverer naturligvis al nødvendig dokumentation.

Læs mere

Totalløsninger

- en løsning, der giver stor sammenhæng. Vi er specialister i totalentrepriser på fiber, PDS og netværk. Vi er vant til at koordinere mellem mange parter og styrer alt fra projektering, gravning og fiberblæsning til den endelige test.

Læs mere